Påskegudstjenste i Tømmerup Kirke
Påskeliljer i Tømmerup Kirke
tømmerup kirke

Alle er meget velkomne i Tømmerup Kirke

Påske: Skærtorsdag 28. marts kl. 17 fællesspisning.

BLIXEN SALON – storytelling med Karen Blixen Torsdag 18. april kl. 19 i Tømmerup Kirke

Torsdagskaffetår i Tømmerup kirke

Kom til Torsdagskaffetår

Måske har du også lyst til at mødes til lidt hyggesnak om stort og småt, en lille historie over en kop kaffe og en ostemad? Vi mødes i konfirmandstuen kl. 10.30 første torsdag i måneden: 7. marts 2024. Vi ses!

FÆLLESSPISNING
SKÆRTORSDAG i Tømmerup Kirke

I evangelisternes beretning er det Skærtorsdag, Jesus indtager et festmåltid med sine 12 disciple og bliver forrådt af Judas. Dagen efter korsfæstes han. Måltidet kaldes derfor den sidste nadver.
LÆS de ti vigtigste ting om skærtorsdag HER

Efter gudstjenesten kl. 17 mødes vi i konfirmandstuen til fællesspisning og hyggeligt samvær.

TILMELDING:

Send en mail til Winnie (kirkesanger) klik på knappen herunder eller ring/sms til Margrethe (præst) 29 45 90 41 eller skriv dig på listen, der ligger fremme i Våbenhuset.

Tilmeld dig SENEST søndag den 17. marts

spisning i tømmerup kirke.jpg
blixen_salon_web.jpg

BLIXEN SALON – story-telling med Karen Blixen
Torsdag 18. april kl. 19
i Tømmerup Kirke

Skuespiller Anne Lilballe i anmelderost rolle som Karen Blixen

★★★★★

Kom til Salon med skuespiller Anne Lilballe i rollen som en levende Karen Blixen. Hør Karen Blixens anekdoter om forfatterskabets tilblivelse, kvindesagen i følge Karen Blixen og livet i Afrika i en livfuld dialog med publikum.

Tømmerup Kirke inviterer til et særligt arrangement. Du oplever ordrette anekdoter som Karen Blixen har fortalt dem, Karen Blixens mottoer og livserfaringer i en “første-hånds” version. Hver optræden er unik, og bygger på improvisation og gengivelser fra essays, breve, anekdoter og citater fra interviews, Karen Blixen har givet.

Arrangementet afrundes med en "Artist-Talk" med Anne Lilballe, hvor deltagerne kan stille spørgsmål og kommentere.

I PAUSEN er menighedsrådet vært med et glas bobler!

Alle er velkomne - fri entre

Skuespiller Anne Lilballe optræder som storytelleren Karen Blixen med Rungstedlundfondens tilladelse. Se mere på skæbnehistorier.dk

Baronesse Karen von Blixen-Finecke var en dansk digter, forfatter og historiefortæller, som også skrev under pseudonymerne Isak Dinesen, Osceola og Pierre Andrézel. Wikipedia

Født: 17. april 1885, Rungsted

Død: 7. september 1962, Rungsted

Fra opslagstavlen i Tømmerup Kirke

Nytårskoncert i Tømmerup Kirke

BRAVO BRAVO "Brillante Bobbler" nytårskoncerten den 24. januar 2024 med fløjtenist Tine Karlshøj-Andersen og pianist Andreas Flensted-Jensen. FLOT program, fortælling og underholdning. Og bobler i pausen. ​

Pianist Andreas Flensted-Jensen

Fløjtenist Tine Karlshøj-Andersen. Her på piccolo

Nytårskoncert i Tømmerup Kirke

I en skøn forening af klassisk musik, muntre finurligheder, spændende fortællinger og fællessang vil de føre os sikkert ind i det nye år. Repertoiret er virtuost og levende som boblende champagne.

silverSingers_2023
SilverSingers i Tømmerup Kirke

Til julearrangementet 7.12.2023 havde SilverSingers sammensat et varieret program bestående af ældre og nyere, danske og udenlandske, traditionelle og mere moderne julesange, krydret med enkelte solonumre. En rigtig traditionel og hyggelig måde at synge julen ind på.

Mads Kjøller Henningsen

Onsdag 15. november 2023 med Mads Kjøller Henningsen – kendt fra bl.a. Lars Lilholt Band, Floating Sofa Quartet og middelaldergruppen Pøbel – er en travl spillemand med forkærlighed for særegne gamle folkeinstrumenter, og den musik der knytter sig til dem.

Mads Kjøller Henningsen

Mads tog denne aften størstedelen af sit instrumentarium med, og præsenterede nogle klange og noget musik som man ikke hører til hverdag. Man kunne forvente sig nordisk og europæisk spillemandsmusik fra middelalderen og helt op til i dag, udsat for forskellige fløjter, sækkepiber, drejelire, jødeharpe mm.

Mads Kjøller Henningsen

Undervejs fortalte og forklarede Mads om instrumenterne, musikstykkerne og deres ophav.

Halloween i Tømmerup Kirke

Se billeder fra HALLOWeeeeN i kirken

Jansberg & Zeeberg i Tømmerup Kirke

Festlig høstgudstjeneste med efterflg. musik af spillemændende JANSBERG & ZEEBERG. Henrik Jansberg (violin) og Rasmus Zeeberg (guitar) arbejder med traditionelle gamle danske melodier. Duoens særlige touch er inspireret af folkemusikken fra de Britiske øer, Nordamerika og Skandinavien. Vores organist Christopher gir'et nummer

Jnasberg & Zeeberg I Tømmerup Kirke
Duo Vasjan

Duo Vasjan spillede den 20.06.2023 musik fra hjertet. Med dybe cellostrøg, klare stemmer og udtryksfuldt klaverspil, bevæger duoens musik sig gennem de nordiske lande og sydpå over havet, til tangorytmernes hjemsted. Therese Adorján Ankjær (cello og sang) og Louise Vase (klaver og sang).

lyskors i Tømmerup Kirke
Tømmerup Kirke solnedgang